Jump to content


Photo

SoftImage|XSI EXP 3.0


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 zimnick

zimnick

    Zombie

  • Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 18 September 2003 - 11:21 PM

Does anyone happen to have a copy of the installer? I have filled out the form on the softimage site over and over to get it, but no matter what, it says I don't have access to download it sad.gif. Please help me...

#2 JYC|Duracell

JYC|Duracell

    HeadCrab

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Posted 18 September 2003 - 11:40 PM

Only a suggestion but, have you checked for the email they send you? Or did you not recieve one?

You get one, you follow the link in it (towards the bottom, after the download link, kinda silly putting it after but..) to activate your account.

Edited by Duracell, 18 September 2003 - 11:41 PM.


#3 zimnick

zimnick

    Zombie

  • Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 19 September 2003 - 12:36 AM

Well, I had activated my account before, and done as said, but I got that message anyway. I create 2 more accounts, and now finally the 3rd one worked biggrin.gif. Thanks anyways biggrin.gif

#4 JYC|Duracell

JYC|Duracell

    HeadCrab

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Posted 19 September 2003 - 12:03 PM

Glad to see you got it working

#5 iceman

iceman

    Combine Soldier

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 140 posts

Posted 21 September 2003 - 11:02 PM

goto xsibase.com for a great XSI community of professionals.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users